Szerezzen be bútorokat szuper áron

győr nappali okj

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

Cukrász / Győr / OKJ-s képzés - Tanfolyam
Cukrász OKJ-s tanfolyam – Országosan elérhető képzés kedvező áron, részletfizetéssel. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson.
okj s nappali képzések győr - speedfitnessnyiregyhaza.hu
Győr kozmetikus tanfolyam, Győr kozmetikus képzés, győri okj-s kozmetikus képzésre itt jelentkezhetsz. Mindenkinek ingyenesen jár 2 OKJ-s képzés vagy tanfolyam ... Nappali OKJ-s képzésre is jelentkezhetsz.
Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola – Lakberendező Iskola
"Egyrész nagyon sokat kaptam és sokat köszönhetek a Stílusházban oktató tanároknak, másrészt pedig ezután a képzés után éreztem azt, hogy valóban van helyem a lakberendezésben és egyedül is meg tudom állni a helyem ebben a szakmában.
OKJ Szépségtanácsadó tanfolyam | PediSuli
Szépségtanácsadó tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: OKJ szám: 52 815 04 Nyilvántartási szám: E-000779/2014 / A005 A tanfolyamunk elvégzésével hivatalosan is dolgozhat a szempilla építő illetve a s
Idegenvezető / OKJ-s képzés - Tanfolyam
OKJ-s tanfolyam - Idegenvezető képzés - Országos lefedettség, kedvező ár, részletfizetés. Jelentkezzen és szerezzen versenyképes szaktudást! Részletekért kattintson.
Képzési helyszínek
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja az adatkezelési szabályzatunkat.adatkezelési szabályzatunkat.
„Szépség-Kultúra” Szakgimnázium és Vizsgaközpont
A képzéseink a Dunántúl több nagyvárosában folynak: Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Szombathely, Tatabánya, Sopron, Mosonmagyaróvár. A csoportokban létszámelőírás nincsen. Gyakran előfordul, hogy nálunk egy szakmában végezettek egy mási
Ingyenes nappali OKJ tanfolyamok 2020-ban, Budapesten ...
2020 szeptemberben induló ingyenes nappali OKJ tanfolyamok Budapesten, OKJ-s nappali tagozatú képzés 2020-ban. Jelentkezz most az ingyenes OKJ tanfolyamokra.
Testnevelési Egyetem - OKJ
Az eddigi információk szerint megszűnik az OKJ-s képzés és új elnevezéssel, más formában lehet majd szakmákat tanulni. Ez a változás a sportszakmákra is vonatkozik. 2019. őszén még a jelenlegi rendszerben indulhatnak a képzések és a vizsgák. Elmaradt
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.