Szerezzen be bútorokat szuper áron

türkiz hálószoba

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

hÁlÓszoba Várnak a nagyszerű ágyneműk: válaszd ki kedvencedet leárazott hálószobai termékeink közül. Válassz ágyneműt vendégeidnek, vagy lepedőket és párnákat vidám és natúr színekben.

A hálószoba • Hobby Turmix. Szerző: Sólyom Melinda, lakberendező.. A hálószoba a lakás meghitt zuga. Jó esetben van erre külön szobánk, azonban helyhiány miatt egy többcélú teret használnak éjjel hálószobának.

A kényelem szigete, a nyugalom központja a hálószoba. Válogassa össze hálószobájának bútorait bútor webáruházunk kínálatából. Keressen akár ágyat, éjjeli szekrényt, komódot hálószobájába, a legjobb helyen jár. ... Málna Türkiz-fehér-szürke Zöld-fehér

Egy kamasz szoba kialakításán dolgozunk, és felmerült a színek kérdése. Az alapokban hamar megegyeztünk, a fehér és a türkiz lett a befutó. De ezek mellé kell még egy harmadik szín. A kamaszlány barnában gondolkodik, én a melegebb sárga vagy narancs

Türkiz szín, a tenger hullámának színe, zöld és kék kombinációja. Türkiz, ez az egyik leginkább nyugtató szín. Könnyű és szembetűnő a szem számára, nagyszerű a szövetek számára. Gyakran használják, hogy ruhákat hozzanak létre, de a hálószoba

Kosztolányi Tímea vagyok, lakberendező, a blog szerzője. A lakberendezéssel célom, hogy minél több otthont varázsoljak szebbé, akár szakmai segítségemmel, akár az itt található tippekkel, ötletekkel.

SzépSzőnyeg Webáruház ahol egyszerű a szőnyeg vásárlás! Shaggy szőnyeg, Padlószőnyeg, Gyerekszőnyeg, Futószőnyeg, Lábtörlő. Szőnyeg Akció hetente!

Hálószoba Békesség és tisztaságérzet uralkodik a háló fehér falai között, a színeknek, az egyszerű, de hatalmas ágy méretének és a tömörfa komód robusztusságának köszönhetően is.

A feltüntetett árak a jelzett kivitelre/összeállításra vonatkoznak, egységárat jelölnek, tartalmazzák az áfát, nem tartalmazzák a szállítás, szerelés, ill. a képeken látható dekorációs kellékek árát.

Modern, design trendi bútorok, székek, dohányzóasztalok, design és tömörfa étkezőasztalok, TV állványok, bárszékek, kiegészítő bútorok, tárolók és ...