Szerezzen be bútorokat szuper áron

zsalu bútor

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

A forgalmazott csempék és padlólapok jelentős részét megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.További információk »

ZSALU 4F-6 egyedi - Szekrénysor Szekrények A ZSALU 4F-6 négytajtós, zsalus szekrény, középen tükrös ajtókkal és 6 db fiókkal, felső szekrénnyel. Egyedi méretben is megrendelhető

Oldal tulajdonosa: Szinkrón KFT. I Oldalt készítette: Vector Kft. Minden jog fenntartva! © 2020

Új zsaluzórendszer eladó! H20 gerenda, födém támasz (12KN belső menetes, 20KN külső menetes), villa, három láb, oldal zsalu panelek 3M magasságig. Az árak nettósak, a szállítás korrekt áron történi...

Kínál Gerenda, deszka, zsalu: Komplett tető és födém gerendázat lett lebontva, zsalu deszkák bútor lap meg minden mi szem szájnak ingere!

Eladó lakás Budapest V. ker térségében, az Ingatlanok.hu kínálatában. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.

Vevői útmutatók a redőnyök teljesítményű szövetekhez Ha úgy döntött, hogy a redőnyök lesznek a legjobb burkolatok az ablakai számára, akkor a következő dolog, amelyet választani kell, hogy melyik anyagból készüljön az ablak redőny.

Kérjük, levelében röviden írja le, mit szeretne, és a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.

Katona József utcában 2019.11.01-től kiadó négyemeletes épület első emeletén egy 53 m2-es, 2 szobás, gázkonvektor fűtéses, bútor nélküli lakás. A konyhában konyhabútor és gáztűzhely van, a fürdőszoba szépen karbantartott.

Kérjük, levelében röviden írja le, mit szeretne, és a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.